KUKA

Omakohtaiset kokemukset vyöhyketerapian vaikutuksista vauvoilla ajoivat minut aikanaan alan opintojen pariin. Olen kouluttautunut hierojaksi Gradialla vuonna 2017-18 ja kouluttaudun jatkuvasti lisää saadakseni mahdollisimman kokonaisvaltaisesti työkaluja ja ymmärrystä hyvinvoinnin ja terveyden alalta. 2019 toteutin haaveeni Voice massage -koulutuksesta ja voin nyt tarjota myös tätä loistavaa hoitomuotoa. Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta on minulle tuttua jo 11 vuoden takaa ja olen lisäksi kouluttautunut siihen v.2015, hieman ennen kuin sain Diplomin Tunnevyöhyketerapia opinnoista suoritettua.

Vanhimman lapsemme selittämättömät vatsavaivat hävisivät yllättäin viikossa vyöhyketerapian avulla hänen ollessaan 2kk ikäinen.  Toisaalta nuorimman lapsen refluksin ym vatsavaivojen kohdalla vyöhyketerapiasta ei ollut apua, ja syyksi selvisikin vehnäallergia. Hoitona toimi parhaiten vehnän välttäminen ja yliherkkyys jäi pikkuhiljaa suoliston kehittyessä ja rauhoittuessa kokonaan pois.

Haluaisin lieventää turhaa koululääketieteen ja luontaislääketieteen kahtiajakoa. Myyvimmät lööpit syntyvät aina jomman kumman alan ylilyönneistä, mutta kun tavoitteena on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elinikäinen oppiminen myös itsensä ymmärtämisessä, molempia suuntauksia ja ajatusmalleja tarvitaan.

Eräs murrosvaihe elämässäni oli kun jätin sisäilmaongelmaisen työpaikkani, jotten menettäisi terveyttäni. Se oli ensimmäinen askel itseni kuuntelemisen tiellä – askel joka oli hyppy tuntemattomaan, mutta joka oli silloin pakko ottaa. Työ meni, mutta terveys jäi. Toisinpäin olisi ollut ikävämpi.

Hieroja opintojen kautta syvensin anatomista osaamistani ja tutustuin tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitoon. Voice massage tuntui loistavasti aukaisevan hengitystäni, mikä oli tärkeää allergia taustani vuoksi. Lisäksi olen aina rakastanut laulamista ja musiikkia, soittanut pianoa ja nauttinut tanssimisesta, joten äänentuottoon ja hengitykseen vaikuttava hoito tuntui heti omalta. Voice massage myös lisää kehotuntemusta ja helpottaa hampaiden narskuttelijoiden purentalihasten kiputiloja. Eikä vähäisimpänä: parantaa asentoryhtiä ja hoitaa tehokkaasti niska-hartiaseudun kipuja.

Olet lämpimästi tervetullut!

Marjan vyöhyketerapia